Haastige spoed? Bij ons zit u goed.

Het laatste nieuws van Koeriersdienst Meije Brouwer

We vertellen u graag waar we mee bezig zijn geweest en maken onze klanten even het stralende middelpunt. 

Houdt u ons ook af en toe op de hoogte?

Koeltransport door heel Nederland

Ons koeriersbedrijf werkt samen met verschillende bedrijven om gekoelde producten veilig en snel heen en weer te rijden. We verzorgen verzendingen en brengen monsters heen en weer tussen laboratoria. We rijden ook ’s nachts, zodat de gekoelde waren op tijd op de bestemming aankomen.

Koeriersdienst Meije Brouwer sponsort wielerteam voor Kika

Koeriersdienst Meije Brouwer sponsort de fietsactie van KiKa Stichting Kinderen Kankervrij.

Wij rijden voor...

Ons koeriersbedrijf verzorgt al vele jaren de koeriersdiensten voor Sigma Bouw & Milieu in Emmen. Dit is een onafhankelijke onderneming die gespecialiseerd is in milieukundige en geotechnische bodemonderzoeken. Sigma Bouw & Milieu verricht onder andere bodemonderzoek, bodemsanering, partijkeuringen, asbestonderzoek, laboratoriumdiensten, sonderingen en geeft geotechnisch advies.


We bedanken deze klant voor de jarenlange samenwerking!

Klant in het zonnetje

Regelmatig zet Koeriersdienst Meije Brouwer een klant in het zonnetje. Wij zijn namelijk niet alleen trots op iedere klant waarvoor wij mogen rijden, maar doen ook graag net die extra stap.

Dox Imagemakers verzorgt belettering nieuwe auto’s koeriersdienst

De afgelopen weken is het wagenpark van Koeriersdienst Meije Brouwer uitgebreid met een aantal nieuwe auto's. Uiteraard zijn deze voorzien van onze herkenbare huisstijl. Dit is wederom naar volle tevredenheid verzorgd door Dox Imagemakers uit Joure.