Haastige spoed? Bij ons zit u goed.

Uw koerier in Friesland voor een snelle levering

Wilt u er zeker van zijn dat een privacygevoelig document in de juiste handen terecht komt? Wij overhandigen het persoonlijk en laten u telefonisch weten wanneer het is afgeleverd. Gaat u verhuizen? Wij helpen u met het verplaatsen van uw hele hebben en houden. Geen pakket is te groot of klein voor Koeriersdienst Meije Brouwer.

Vraag een offerte aan

Onze diensten

Onze koeriersdienst is gevestigd in Joure, Friesland. Onze ritten voeren wij echter uit door het hele land en zelfs naar het buitenland. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in koeltransport voor laboratoria in Nederland. Voor elk pakket gaan wij voor u de weg op!


Wij bieden de volgende diensten:

Bent u benieuwd naar de prijzen? Koeriersdienst Meije Brouwer rekent alleen de gereden kilometers en is daarmee in vergelijking met andere koeriers goedkoop. Uw pakket wordt voor een prikkie bezorgd. Alle pakketten die u door ons laat bezorgen zijn bovendien verzekerd tot €15.000. Dat geeft zowel u als ons een veilig gevoel.

Plan een rit in

Snelservice

Met snelservice plannen we niet alleen de rit dezelfde dag in, maar voeren we deze ook op dezelfde dag nog uit. Voor de avond is het pakket bezorgd. Streept u dat ook weer van uw to-do-lijstje af!

Spoedservicee

 Wilt u dat privacygevoelige document of pakketje vandaag laten bezorgen in de regio? Geen probleem. Wij handelen de bezorging discreet en snel af. Daarnaast nemen we altijd even telefonisch contact met u op om te laten weten dat het pakket op de plaats van bestemming is afgeleverd.

Nachttransport

Om ervoor te zorgen dat uw pakketje op tijd wordt afgeleverd, rijden we de hele nacht door. Zo komt uw pakketje op het juiste moment aan. Wij rijden terwijl u met een gerust hart ligt te slapen.

Swapservice

Wil een van uw klanten iets omruilen? Zoals een monitor, een onderdeel van een auto of een machine? We halen het bij u op, ruilen het om en brengen het weer bij u terug. Dat doen wij nog dezelfde dag, zodat uw klant meteen weer vooruit kan.

Combiservice

 Heeft u een pakket dat niet met de snelheid van het licht bezorgd hoeft te worden, maar gerust een dag of twee kan wachten? Dan is onze combiservice ideaal. Het pakket gaat dezelfde week nog mee, maar op een al ingeplande rit zodat we u een kleine korting kunnen geven. Geduld loont!

Koeltransport voor bedrijven

Heeft u een bedrijf dat snel en zorgvuldig monsters bij een laboratorium moet laten bezorgen? Ons koeriersbedrijf is gespecialiseerd in koeltransport in Nederland. We hebben een speciale koelcel in een aantal van onze vervoersmiddelen, waardoor de monsters onder juiste omstandigheden veilig aankomen. Wij houden het hoofd koel.

Pakketservice

Wij brengen pakketjes weg door het hele land. Groot of klein, vandaag of morgen: wij bezorgen het voor u. Neem telefonisch contact met ons op en we spreken een tijd af waarop het pakket wordt opgehaald en bezorgd. Geen gedoe, gewoon goed geregeld.

Postservice

 De post op uw bureau stapelt zich op en u komt tijd tekort om naar het postkantoor te gaan. Geen nood, wij bezorgen uw post bij het postkantoor of een UPS Access Point. Helemaal ideaal voor bijvoorbeeld breekbare zendingen waar zorgvuldig mee moet worden omgegaan.

Over de grens

We steken voor uw pakketten ook de grens over. Stuur een pakket naar België, Duitsland, Frankrijk of Zwitserland. Ook voor pakketjes naar Scandinavië stappen we de auto in. Heeft u regelmatig internationale postzendingen? Koeriersdienst Meije Brouwer is een betrouwbare partner. Wij rijden al jaren voor verschillende bedrijven naar het buitenland om hun pakketten te bezorgen.