Koeriersdienst Meije Brouwer

Uw betrouwbare en veilige koerier

Neem contact op

Uw betrouwbare en veilige koerier

Stel, u heeft privacygevoelige documenten in handen die naar de andere kant van het land moeten. Die stuurt u liever niet met de post mee. Of u heeft een bedrijf dat monsters gekoeld bij een laboratorium aflevert. Dat moet natuurlijk zorgvuldig gebeuren. Wat het ook is dat u van A naar B wilt laten brengen, onze koeriersdienst in Friesland brengt het als de bliksem naar de plaats van bestemming. Betrouwbaar en veilig.

Haastige spoed?
Bij ons zit u goed.

Bel: 06 51 63 76 69

KOERIERSDIENSTEN

Onze koeriersdienst is gevestigd in Joure, Friesland. Onze ritten voeren wij echter uit door het hele land en zelfs naar het buitenland. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in koeltransport voor laboratoria in Nederland. Voor elk pakket gaan wij voor u de weg op!

Snelservice

Met snelservice plannen we niet alleen de rit dezelfde dag in, maar voeren we deze ook op dezelfde dag nog uit.

Spoedservice

Wilt u dat privacygevoelige document of pakketje vandaag laten bezorgen in de regio? Geen probleem. Wij handelen de bezorging discreet en snel af.

Nachttransport

Om ervoor te zorgen dat uw pakketje op tijd wordt afgeleverd, rijden we de hele nacht door. Zo komt uw pakketje op het juiste moment aan.

Swapservice

Wil een van uw klanten iets omruilen? Zoals een monitor, een onderdeel van een auto of een machine? We halen het bij u op, ruilen het om en brengen het nog op dezelfde dag weer bij u terug.

Combiservice

Heeft u een pakket dat niet met de snelheid van het licht bezorgd hoeft te worden, maar gerust een dag of twee kan wachten? Dan is onze combiservice ideaal.

Koeltransport voor bedrijven

Heeft u een bedrijf dat snel en zorgvuldig monsters bij een laboratorium moet laten bezorgen? Ons koeriersbedrijf is gespecialiseerd in koeltransport in Nederland.

Pakketservice

Wij brengen pakketjes weg door het hele land. Groot of klein, vandaag of morgen: wij bezorgen het voor u. Geen gedoe, gewoon goed geregeld.

Postservice

De post op uw bureau stapelt zich op en u komt tijd tekort om naar het postkantoor te gaan. Geen nood, wij bezorgen uw post.

Over de grens

We steken voor uw pakketten ook de grens over. Stuur een pakket naar Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk of Zwitserland.

Uw privacy gegarandeerd

Kraakheldere tariefopbouw

Vandaag bezorgd? Bel direct!

Melding bij aflevering

Een offerte aanvragen

Wilt u weten wat het kost om uw pakketje te versturen, hoeveel kilometers we precies moeten rijden en wanneer het op de plaats van bestemming kan zijn? Of heeft u speciale wensen? Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en de prijs.